הפרעות במחזור

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

13/04/2003 | 12:22 | מאת: נילי

ד"ר שלום, האם לקיחת תירוקסין יכולה לגרום לבעיות הורמונליות שמשבשות את המחזור?

18/04/2003 | 00:14 | מאת: פרופ' איש שלום

לנילי שלום רב, אם הנך מטופלת באלטרוקסין את סובלת קרוב לודאי מתת פעילות של בלוטת התריס. הטיפול אינו גורם להפרעות במחזור, אך כדאי לבדוק אם את הגעת לאיזון הולם של תפקודי בלוטת התריס, כי תת פעילות בלתי מאוזנת עלולה לגרום להפרעות במחזור. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס