אבחון סימפטומלי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

01/04/2003 | 13:21 | מאת: שיר

צופיה שלום, אני סובלת מאובדן זיכרון, ומ"קצר" בין מה שרוצה לומר למה שאומרת בפועל, אני סובלת ממשקל יתר, קר לי יותר מרוב האנשים, לעיתים לאחר האוכל יש לי דפיקות מואצות, אני רגישה יותר לכאב, ויש לי סימנים כחולים. עשיתי כמה פעמים בדיקות לבלוטת התריס , אבל הן יצאו נמוך אבל בסדר. יש לציין שאני בת 40. האם ייתכן בכל זאת שיש בעיית בלוטה או הורמונים ואם כן איזו בדיקה עלי לבצע. בתחילה חשבתי שעניין הזיכרון זה עניין של גיל, אבל מתברר שרק לי זה קורה.

02/04/2003 | 23:43 | מאת: פרופ' איש שלום

לשיר שלום רב, תלונותיך אינן מחשידות לבעיה אנדוקרינית אם בדיקות המעבדה אכן תקינות. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס