צפיפות עצם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

31/03/2003 | 23:23 | מאת: elena

אני נוסעת בימים הקרובים לחו"ל ואגיע לרופא רק בשלב מאוחר יותר. מבקשת עזרה בפענוח תוצאות בדיקת צפיפות עצם. צואר הירך: BMD0.848 BMC 4.3 עמוד שדרה: דירוג T - 0.8 BMD 1.138 BMC 64.90 יש עוד מלא מספרים וטבלה מקווה שנתתי את המספרים הרלוונטים. ותודה לכולם.

01/04/2003 | 00:45 | מאת: פרופ' איש שלום

ל-elena שלום רב, אומנם סיפקת רק נתונים חלקיים ולא ציינת באיזה מכשיר בוצעה הבדיקה, אך נראה שמצבך אינו מעורר דאגה. סעי לשלום ולאחר שובך קבלי הסבר מלא מהרופא המטפל. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

04/04/2003 | 20:40 | מאת: elena

לד"ר צופיה, תודה על תשובתך.

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס