הזעת יתר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

28/03/2003 | 15:16 | מאת: בת 18

בתקופת הקיץ, ההזעה אצלי מתגברת ולדעתי האישית אני מזיעה באופן שהוא לא נורמלי, זה יוצר בעייה כמו שאת מבינה, והשאלה שלי היא איך ניתן להפחית את ההזעה למינימום או לפחות ללא מוגזמת, אני משתמשת בדאודורנט מונע ריח, אבל הבעייה היא הכתמים על החולצה שמתפרשים תמיד כאילו אני אחרי פעילות גופנית אינטנסיבית, אני ממש אשמח אם תוכלי לעזור לי...!

29/03/2003 | 22:46 | מאת: פרופ' איש שלום

לבת 18 שלום רב, קיימים טיפולים כירורגיים המנתקים את הגירוי העצבי מבלוטות הזיעה. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

10/06/2003 | 10:33 | מאת: שי

שלום אם ברצונך לטפל בהזעת יתר באפקטיביות ללא ניתוחים ותרופות והזרקות פנו לאימייל.

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס