PTH

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/03/2003 | 22:08 | מאת: יהודית

שלום, אודה באם תואילו להסביר מה פירוש בדיקת PTH 119 . אני מבינה שהערך מאד גבוה, מה משמעותו, על אילו תפקודים הוא משפיע? מה ניתן לעשות על מנת להגיע לערכים נורמליים ? בתודה יהודית

ליהודית שלום רב, לעליה ברמת ה PTH ישנו מספר סיבות. לא מסרת מספיק נתונים כדי לדון במצב. בת כמה את? האם נעשו בדיקות סידן, זרחן וקריאטינין בדם? מה היא רמת ויטמין D בדם? האם נעשתה בדיקת צפיפות עצם ומה היא מראה? מומלץ לפנות לאנדוקרינולוג לצורך בירור. בברכה, ד" ילנה סיגל.

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס