לד"ר צופיה איש שלום - כמובן!

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

20/10/2002 | 12:28 | מאת: גילי

לד"ר צופיה איש שלום, כמובן - מקבלת ייעוץ רפואי מסודר, מעקב וטיפול - מפנימאי, אך השאלה - האם לאור הנתונים - יש מקום לבירור אנדוקרינולוגי - האם יש סיכוי שבירור בתחום זה יוכל לסייע לפחות באיזשהו חלק מן התופעות?! ותודה - !!! בעניין העוויתות ברגליים - ויטמין D - לא נבדק, מגנזיום תקין, בלוטת תריס תקינה - אולי בנושא זה אמצע ישועה בעקבות תשובותייך. עד כה - לא קיבלתי מידע זה משום רופא - כולל אורטופד ונוירולוג. וסליחה !!! פירטתי נתונים - שהתבקשו בעקבות המענה שלך. תודה מקרב לב, גילי.

20/10/2002 | 17:08 | מאת: פרופ' איש שלום

לגילי שלום רב, התיעצות עם אנדוקרינולוגית יכולה להועיל היות יבדקו אספקטים אבחנתיים וטיפוליים נוספים. אני ממליצה לך מאוד לבדוק רמה של ויטמין D. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

20/10/2002 | 19:38 | מאת: גילי

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס