אלטרוקסין

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/02/2003 | 17:13 | מאת: איילת

שלום רב! ברצוני לדעת אם הטיפול באלטרוקסין הוא לכל החיים או שיש סיכוי שבאיזה שהו שלב לא אצטרך יותר לקחת את התרופה? הנני מטופלת כבר 5 שנים בערך.

06/02/2003 | 01:49 | מאת: פרופ' איש שלום

לאיילת שלום רב, הטיפול באלטרוקסין ניתן כל החיים, לאחר שבלוטת התריס חדלה לפעול בד"כ לאחר תהליך דלקתי כרוני שהיא עברה. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס