שחלות פוליציסטיות LH FSH נמוכים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/01/2003 | 17:28 | מאת: ליהיא

שלום לד"ר איש שלום אובחנו אצלי שחלות פוליציסטיות וכן LH FSH נמוכים. המחזור שלי סדיר ביותר( ללא גלולות), אין כל תופעות אקנה, ושיעור יתר קליל בגיל ההתבגרות. א. האם הדברים כרוכים אחד בשני בהכרח? ב. LH אצלי הינו 0.8 FSH הינו 1.3 האם ערכים אלו מצביעים על חוסר מוחלט או על ערכים נמוכים עם יכולת תיקון? הנני בת 36.5 ללא ניסיון להרות עד היום.ברורה לי משמעות הגיל. האם אני בכל זאת נמצאת בבעיה קלת פתרון יחסית? אודה מאוד לתשובתך! בברכה ליהיא

25/01/2003 | 22:23 | מאת: פרופ' איש שלום

לליהיא שלום רב, צר לי על דאגתך. לא ברור לי כיצד נקבעה האבחנה של שחלות פוליציסטיות ומדוע בכלל נערך אצלך ברור של בעיה זו. באיזה שלב של המחזור בוצעו בדיקות FSH ו-LH ? אם המחזור שלך תקין וסדיר מה בדיוק צריך לתקן? בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

27/01/2003 | 12:33 | מאת: ליהיא

לד"ר איש שלום תודה על המענה המהיר האבחנה של שחלות פוליציסטיות נקבעה בבדיקה גניקולוגית ובאולטרסאונד בפברואר 2000 בדיקות FSH LH נערכו לפני שבוע ימים, בטסט סינקטן בערכים של LH 0.8 FSH 1.3 ביום החמישי למחזור. מתכוונת להיכנס להריון על כן הדאגה והברור המקדים רוב תודות לך ליהיא

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס