ויטמין D2

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/01/2003 | 14:33 | מאת: שולי

שלום, אני סובלת מאוסטיאופורוזיס. הרופאה המליצה לי לקחת קלטרייט פעמיים ביום, וויטמין D (רמות ויטמין D בדם היו תקינות). קניתי בבית המרקחת טיפות של ויטמין D, ושמתי לב שעל הקופסא מצוין שזה ויטמין D2. האם זה מה שמתאים לי? תודה.

03/01/2003 | 22:00 | מאת: פרופ' איש שלום

לשולי שלום רב, האם הטיפות מכילות ויטמין D בלבד או גם ויטמין A ? תוספת ויטמין A אינה מומלצת באוסטאופורוזיס. D2 בלבד מתאים. מה הריכוז של ויטמין D בכל טיפה בתכשיר שרכשת? בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס