בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

15/10/2002 | 21:36 | מאת: ענבל

שלום בבדיקות שביצעתי לTSH יש לי בחודשיים תוצאות משתנות בבדיקה היה לי 0.03 אחר כך היה לי תוצאה 4 ואחר כך התוצאה היתה 9 רציתי לשאול האם מדובר בדלקת ? ואם כן איך מטפלים בזה ? האם אני צריכה לקחת אלטרוקסין תודה רבה ענבל

17/10/2002 | 17:35 | מאת: ד"ר צופיה איש-שלום

לענבל שלום רב, רצף בדיקות ה-TSH שציינת מחשיד מאוד לדלקת. ישנה דלקת היוצרת תת פעילות חולפת בתפקוד בלוטת התריס ובמקרים אחרים הפגיעה בבלוטה בלתי הפיכה. כדי לקבל החלטה טיפולית כדאי להבדק על ידי אנדוקרינולוג/ית. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס