IGF-1 גבוה בבדיקת דם, מה משמעותו?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

08/11/2016 | 20:14 | מאת: יאיר

שלום IGF-1 גבוה באדם בן 40+ בבדיקות דם בשנה האחרונה. בדיקות הדם נעשו לצורך מדידת טוסטוסטרון במסגרת ממעקב אחר טוסטוסטרון תוך טיפול בטוסטוסרון תחליפי.(GH נבדק פעם אחת והיה נמוך מהנורמה) פרולקטין וקורטיזול תקין. IGF-1 255.70 NG/ML ( 76.00- 237.00) (.........)* מה הסיבה לזה? ומה המשמעות של זה, אם בכלל? והאם רמות גבוהות של IGF קשורות בסיכון גבוה למחלות כלשהן? תודה

שלום רב, לא ניתן לייעץ דרך הפורום, אני ממליצה לפנות לאנדוקרינולוג המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס