אוסטיאופורוזיס בבחורה צעירה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/11/2016 | 13:31 | מאת: נוגה

שלום, אובחן אוסטיאופורוזיס - במדד יצא 3.0- ו-2.8- ברגל ובעמוד השדרה. נמצא בבדיקת דם מלפני חצי שנה שערכי בלוטת התריס תקינים, בת 27. מהו הצעד הבא?

שלום רב, השלב הבא הוא לפנות לרופא המטפל באוסטיאופורוזיס במטרה להערוך בירור ולאבחן סיבה לאוסטיאופורוזיס. החלטה על טיפול תלויה בסיבה לבעיה, כי בגיל 27 לא מדובר באוסטיאופורוזיס כתוצאה מגיל המעבר. בברכה, דר ילנה סיגל

07/11/2016 | 11:50 | מאת: נוגה

איך קוראים להתמחות? תודה

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס