שאלה לגבי תרופות שמכילות מורפיום

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

03/09/2016 | 17:27 | מאת: אופירה

שלום אמא שלי שברה את חוליה D11 לפני חודש והיא סבלה מכאבים חזקים כדי לטפל בכאבים האלה היא קיבלה תרופות שמכילות מורפיום מה שגרם לה לתופעות לוואי כגון בחילות הקאות וישנוניות לאחר שהיא הפסיקה ליטול את התרופות דרך הפה היא קיבלה אותן דרך מדבקה שאותה היא הדביקה 4 פעמים הזמן שהיא קיבלה את התרופות היו במהלך השבוע שהיא שהתה בבית חולים וגם שם היו לה תופעות לוואי אך שום דבר אחר לא הקל על הכאבים, היא הפסיקה לקחת את התרופות (גם דרך הפה וגם מדבקות) לפני כשבוע וחצי ועדיין יש לה תופעות לוואי, בנוסף גם הצטרפו שלשולים זה כבר הרבה זמו שהיא סובלת מהתופעות האלה האם יש מה לעשות כדי להפסיק אותן? תודה רבה על העזרה

לאופירה שלום רב, אמך חייבת לפנות לרופא המטפל.יתכן והיא זקוקה לבירור כלשהו, ולא ניתן להחליט בפורום על טיפול תרופתי פרטני. בברכה, דר' ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס