דרגת סוכר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

04/11/2015 | 13:12 | מאת: mendelb

האם סוכר 132 מסוכן? מנדל ברק

למנדל שלום רב, סוכר 132 בצום מתאים לאבחנה של מחלת הסוכרת. סוכרת- מחלה כרונית, וכשהיא לא מטופלת היא פוגעת בכל דם בכל הגוף ועקב כך גורמת לסיבוכים רבים. אם יש לך סוכר בצום 132- צריך להתחיל בטיפול תזונתי, ובמידה ולא יההי מספיק- להתחיל גם בטיפול תרופתי. עם הטיפול ניתן לאזן את המחלה ולמנוע סיבוכים. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

09/11/2015 | 21:05 | מאת: mendelb

תודה !אכן הרופא אמר לי שזה גבולי רוצה לבדוק שוב בעוד 3 חודשים אכן יש צדק בדבריך בנושא התזונה מאחר ואני לא כל כך שמרתי בתקופה האחרונה אשמח לדעת אם אומגה 3 גם יכול לשמש לעזר בנושא זה? מנדל

למנדל שלום רב, אומגה 3 לא מורידה רמת הסוכר, אלא עוזרת לשמור על רמה תקינה של סוג שומנים בדם בשם טריגליצרידים. בברכה, ד"ר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס