שחלות פוליציסטיות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

24/11/2002 | 20:53 | מאת: יעל

האם הגלולה "יסמין" משפרת את מצב שיעור היתר אצל בעלת שחלות פוליציסטיות?

24/11/2002 | 21:40 | מאת: פרופ' איש שלום

ליעל שלום רב, במידת מה כן. הגלולה דיאנה יעלה יותר כי היא מכילה חומר הנוגד פעילות של הורמוני מין זכריים. בברכה ד"ר צופיה איש-שלום

26/11/2002 | 20:01 | מאת: יעל

לפי מה בוחר האנדוקרינולוג את סוג הגלולה שעליו לתת למטופלת? האם זה לפי רמתם של ההורמונים הזכריים (ככל שגבוהה יינתן טיפול "חזק" יותר?) אם כך, "יסמין" תינתן למקרים קלים יותר? ועוד שאלה קטנטנה(: האם בזמן לקיחת הגלולה (יסמין) תיתכן הרעה במצב?

29/11/2002 | 03:26 | מאת: בני

האם שחלות פוליציסטיות מורידות את הסיכוי לכניסה להריון רגיל מה הסיכונים לבעיות חוזרות לאחר הפלה ?

07/12/2002 | 15:32 | מאת: רונית

האם יש פתרון לבעיית השמנת היתר עקב שחלות פוליציסטיות והאם קימות המלצות מיוחדות לדיאטה לבעלות הבעיה?

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס