עקירת שן בזמן מתן פרוליה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/03/2024 | 10:57 | מאת: ציפי

בת 73, מטופלת ב פרוליה.הייתי אמורה להזריק ב-8.2.24, בהמלצת רופא השיניים דחיתי את הזריקה. בתאריך 4.3.24 בוצעה עקירת השן. ( ללא בעיות). כמה זמן לחכות למתן הזריקה( ימים? שבועות?) תודה מראש.

שלום רב. אין על זה המלצות ופרוטוקולים. לא מומלץ לדחות זריקות פרוליה, כי הדחיה אמורה להחמיר מצמב אוסטיאופורוזיס. אם כבר דחית- יש לבצע זריקת פרוליה בהקדם. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס