שאלה דחופה מאד בדיקה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

01/03/2024 | 12:24 | מאת: א

דר דחוף בבקשה בת 53 נמצא אוסתופורוזיס אנדו נתנה בדיקות דם ואיסוף שתן בדיקת fsh בדם יצאה 148 זה לא טוב ???מאד מודאגת אין רופא שיגיד לי תור 3 שבועות ל ר.משפ מבקשת דחוף אני הפסקתי מחזור לפני 3 שנים מבקשת תשובתך מאד דואגת

שלום רב, ערך זה תקין לגילך ולמצב גיל המעבר ומנופאוזה . אין סיבות לדאגה. בברכה, דר ילנה סיגל

03/03/2024 | 14:52 | מאת: א

תודה דר.רק להבין אם תקין למה הטווח בדף תוצאות עד 116 בפוסטמנפאוזה?? לי יצא 148

10/03/2024 | 11:43 | מאת: א

זה תקין למרות שלא בטווח זא לא בעיה וצריך טיפול חלילה?

שלום רב, הערך תקין לגילך. אין סיבה לדאגה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס