2 גרסאות של רופאים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/02/2024 | 17:50 | מאת: ירין

איך אני יודע אם עם אני חולה סוכרת אם הגלוקוז שלי בפעם האחרונה היא 94 דצילטר לא בצום והנפרולוג אמר לי שהוא ראה תבדיקות דם לפני 3 חודשים שאני אמת כזה מול רופא משפחה שאמר שאני לא?

שלום רב, סוכר 94 לא בצום הוא סוכר תקין. מה היתה הבדיקה השנייה- אינני יודעת, כי לא כתבת אותה. ואם רופא המטפל אמר לך שהיא תקינה- אני חושבת שיש להאמין לו. ואם יש לך שאלות- כדאי לדון עם הרופא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס