כאב חזק מאד שמופיע רק בלילה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/02/2024 | 03:24 | מאת: הילה

שלום, אני כבר חסרת אונים ומחפשת את הרופא שיצליח לתת לי כיוון. החלטתי לנסות בכמה פורומים ואולי מכאן תבוא הישועה: אני בחורה בריאה לחלוטין. בשלושה חודשים (!) האחרונים- כל לילה אני סובלת: אחרי בערך 4-5 שעות שינה אני מתעוררת מכאבים חזקים מאד שמורגשים גם בחזרה- וגם בדיוק באותו איזור שמקביל לחזה- אבל בגב. כאבי גב חזקים וכאבים במרכז בית החזה. הכאב מורגש למשך כמה שעות עד שאני מצליחה להרדם בחזרה. לא יודעת אם לשייך לתנועת גב חדה מאד שעשיתי במהלך טיול לפני כחצי שנה. מה כבר נבדק: צילום חזה פוענח תקין צילום MRI עמוד שדרה פוענח כתקין. רנטגן עמוד שדרה פוענח תקין א.ק.ג יצא תקין בדיקת דם מדדי דלקת עם ערכים של ESR 34 (אבל גם בדיקת שתן מעידה על דלקת בדרכי השתן) מדדי CRP מעט מוגברים. כבר אין לי כיוון אבל סובלת נורא נורא. זה כאבים עצומים מאד שמגיעים רק בלילה. אני מתעוררת מהם ונשארת כאובה ממש מספר שעות עם מגבלת תנועה חזקה וכאב חזק. זה נעלם כעבור כמה שעות (אני קמה.. מתהלכת בלילה כדי להקל). בבוקר זה נעלם כעבור כחצי שעה מהקימה- כאילו לא היה כלום בלילה. בבקשה, אשמח להמלצות מה עוד לבדוק כי לרופאת המשפחה שלי כבר אין רעיונות והיא שלחה אותי לעיסוי....(עצוב לי מאד כפיתרון) דוקטור בבקשה תחשבי על כיוונים כי זה גם מטריד, גם כבר מפחיד, גם כןאב, וגם מתיש... זה יותר מידי זמן. מה לבדוק ?

שלום רב, לא בטוחה שאוכל לעזור. אין מחלה אנדוקרינית שמתנהגת בצורה שאת מתארת. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס