אוכל לא שומני ולא מכיל ביוטין

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/02/2024 | 15:38 | מאת: א

שלום דר איזה אוכל נחשב לאא שומני?? כל מה שחושבת עליו נראה לי שכן אשמח מאד לתשובה אני לפני בדיקות וצריכה אוכל לא שומני ולאא מכיל ביוטין ממש לא יודעת מה לאכול

19/02/2024 | 15:08 | מאת: א

האם תפא אורז מחשב אוכל שומני??ואם כן מה נחשב לא?וגם מה שלא מכיל הרבה ביוטין אודה לעזרתך

21/02/2024 | 07:09 | מאת: א

ועוד שאלה חשובה בבקשה לקחתי פליקסונז תרסיס סטרואידין לאף עקב נזלת אלרגית אולי עשרה ימים כמה זמן עלי לחכות עד בדיקות דם פרולקטין קרטנין סידן lh fsh ואיסוף שתן עם חומר לסידן 24 ש איסוף שתן 24 ש ללא חומר לקרטנין קורטיזול ובנס גונס? כמה זמן עלי לחכות?מבקשת תשובתך אין אפשרות להשיג אנדו שלי ובקופה לא יודעים חשוב לי מאד שהבדיקות כולן יהיו אמינות כמה זמן לחכות מהסטרואידים תרסיס שלקחתי?

שלום רב, אינני יודעת איזו בדיקות את צריכה לעשות, לכן קשה לי להבין מה הדרישות. במידה ובהנחיות לבדיקה לא כתוב ברור ממה להימנע- תפני לרופא שהפנה אותך לבדיקות. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום רב, את יכולה לעשות בדיקות דם ושתן לקורטיזול, סידן, פרולקטין ושאר הדברים ללא קשר לטיפול האף. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום רב, ירקות הן אוכל ללא שומן, תפוח אדמה ודגנים ללא הוספת שומן הם אוכל ללא שומן. דברי חלב עם שומן עד 5 % נחשבים לאוכל עם אחוז נמוך של שומן. בברכה, דר ילנה סיגל

21/02/2024 | 13:52 | מאת: א

דר ר.משפ לא יודע לענות ואנדו שלי לא ניתנת להשגה. אמרה לי באחד הפורומים באינטרנט אנדוקינולוגית שכן להמנע מהבדיקות דם האלו והאיסוף השתן הזה מס חודשים בגלל פליקסונז תרסיס סטרואידין לאף לנזלת אלרגית.לא פירטה כמה לכן שאלתי אותך מאד חשוב שהבדיקות לא יהיו מושפעות מזה כתבתי לך למעלה את כל הבדיקות דם ואיסוףשתן אודה לתשובתך.

21/02/2024 | 14:36 | מאת: א

שוב הבדיקות הם fsh lh סידן קרטנין פרולקטין כלומר חלק הורמונים ואיסוף שתן עם חומצה סידן ללא חומצה בנס גונס קרטנין קורטיזול נראה גם הורמונים הפליקסונז שהוא תרסיס סטרוטידים כמה חודשים צריך לחכות כדי לבצע את הבדיקות?תודה

שלום רב, אין צורך להפסיק שימוש בפליקסונאז לפני בדיקות דם אלו. רק עדיף לא להשתמת בתרסיס בבוקר לפני הבדיקות. בברכה, ילנה סיגל

26/02/2024 | 18:47 | מאת: א

עוד שאלה דר אני סובלת ממגרנות שנים לוקחת כדור אלטריפטן תרימה בבוקר אם קמה עם המגרנה.כדור פמוטידין לחומציות יתר כל יום 2 בלילה. כמה ימים עלי להישמר ללא הכדורים כדי לבצע את הבדיקות הנל דם ואיסןף שתן שמפורטות למעלה בבקשה?חשוב לי מאד מאד שיצאו אמינות ולא מושפעות חלילה מהתרופות לטוב ולרע

26/02/2024 | 18:52 | מאת: א

הבדיקות הם דם פרולקטין ,קרטנין ,סידן , lh, fsh ואיסוף שתן 24 ש קורטיזול, סידן ,בנס גונס ,קרטנין הסידן ען חומר חומצה השאר בלי. כמה ימים להיות בלי הכדורים שרשמתי למעלה פמוטידין ואלטריפטן תרימה??

שלום רב, אלטרוקין אין צורך להפסיק. אם בודקים הורמוני תירואיד- נא לא לקחת את התרופה בבוקר לפני הדיקה, ולקחת אותה אחרי לקיחת דם. אין צורך להפסיק גם פמוטידין. בברכה דר ילנה סיגל

28/02/2024 | 12:24 | מאת: א

לא הבנתי דר את תשובתך. הבדיקות הם ב.דם לסידן קרטנין פרולקטין lh fsh ואיסןף שתן 24 ש לקורטיזול סידן קרטנין ובנס גונס אם בבוקר קמה עם מגרנה אפשר לקחת כדור אלטריפטן תרימה 40 מג או לא?

28/02/2024 | 17:25 | מאת: א

ועוד שאלה התחלתי איסוף שתן לקורטיזול קרטנין בנס גונס ללא חומר. ודווקא היום אני בלחץ מאד עקב מה התוצאות יהיו וגם קרה ארוע אישי מצער האם ישפיע הלחץ שלי על הבדיקות לרעה?אם כן אעשה חדש ולא אגיש מחר. קראתי שקורטיזול למשל מושפע מלחצים אודה לתשובתך עוד היום

28/02/2024 | 17:45 | מאת: א

כתבת אלטרוקין מה זה?שאלתי על אלטריפטן תרימה למגרנה ורשימת הבדיקות למעלה בבקשה תשובתך שאדע

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס