חוסר מרץ ביום.

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

10/02/2024 | 10:23 | מאת: יריב6ה

אני עם בעיה של אינסומניה שבזמן האחרון אני מצליח לישון בלי תקלות יחסית ללפני כמה שנים שהייתי ער בלילות אבל אני עייף כבר מוקדם בערב ובגלל הנוקטוריה חזרתי למה שאמרתי מקודם מה גורם לעייפות הזאת חוץ ממחסור בבי 12 ואיך מתגברים עליה ?

שלום רב, עייפות היא סימפטום לא ספציפי ועלולה לנבוע מסיבות רבות, כולל גם שינה לא מושלמת. אני ממליצה לפנות לרופא המטפל ולבצע בדיקות כלליות- אז הרופא יכול להבין האם יש צורך בבירור נוסף ומה יכול להיות הבירור. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס