בדיקות דם ואיסוף שתן

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/02/2024 | 07:08 | מאת: א

שלום, עלי לבצע בדיקות דם לפרולקטין ,lh, fsh, סידן וקרטנין איסוף שתן 24 ש לקרטנין, , סידן, קורטיזול ,ובנס גונס עקב אבחנה של אוסתופורוזיס. חליתי בצינון והנזלת מלווה אצלי גם בנזלת אלרגית.לקחתי אקומול קולד בערך 12 כדורים סהכ 4 או 5 ימים בערך ותרסיס לאף ויברוסיל נגד אלרגיה לנזלת בערך 12 לחיצות כמה ימים.אמרו לי שזה לא מכיל סטרואידים. כמה עלי להמתין עד לביצוע הבדיקות הנל בגלל התרופות והחולי שלי?כעת אני בסדר.שואלת כדי שהבדיקות יהיו אמינות לא מושפעות מהתרופות או מהחולי שהייתי בו תודה

שלום רב, את יכולה לבצע הבדיקות. בברכה, דר ילנה סיגל

14/02/2024 | 16:59 | מאת: א

שלום דר לגבי איסוף השתן 24 ש מתחילים לאסוף בצנצנת מהשתן השני.שתן ראשון בשירותים.זה היום הראשון. ומסיימים בשתן הראשון של היוםלמחורת בצנצנת. האם צריך לסיים באותה שעה ביום שלמחורת לפי אותה שעה של שתן ראשון בשירותים שהיה ביום הראשון או שתן שני שהיה בצנצנת של ביום הראשון?

שלום רב, כן, נכון. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס