נטילת סידן אמורפי ותרופות לאוסטאופוניה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

14/01/2024 | 18:42 | מאת: NOT_FOUND

בשביל מישהי בת 66.8, האם כדאי ליטול DENSITY קפליות סידן קרבונט אמורפי , ספיגה משופרת, ריכוז סידן ופורמולה חדשים. מינרליים ננו אמורפיים. 250 מ"ג סידן. 60 קפליות. משקל נקי 60 גרם. של חברת AMORfhICURE, שקראתי באינטרנט שד"ר גיל יוסף שחר ממליץ לאוסטאופוניה. בנוסף, האם כדאי עבורה, ליטול אחת מהתרופות הקיימות, נגד אוסטאופוניה, למרות תופעת לוואי שעלולה להיות, של פגיעה בחניכיים. במידה וכדאי שתיטול תרופה, האם ישנה תרופה טובה, ללא תופעת לוואי זו וללא תופעות לוואי משמעותיות. במידה ולכל התרופות יש תופעות לוואי משמעותיות, מהי תרופה טובה, שתופעות הלוואי המשמעותיות שלה, הכי פחותות, ביחס לשאר התרופות ?

א.שלום רב, דנסיטי הוא תוסף סידן, וכן אפשר לקחת אותו לכל משזקוק לתוסף סידן. באותה מידה מותר לקחת כל תוסף סידן אחר, והבחירה היא אישית. ב. דיון פרטני על טיפול תרופתי נא מנהל מול רופא. לא ניתן לתת המלצות בפורום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס