בקשר להורמונים אנדוקרינית

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

06/01/2024 | 18:03 | מאת: ניב

אני חושב שאולי יש לי קורטיזול נמוך בגלל עבר בדיקות חשבתי שזה נמוך. בעבר היה acth 4.02 pmol/L אני גם מתלונן שקר לי מאוד ולא מסכימים להדליק לי מזגן טענו שאני לא צודק שקר בבית אז אמרו ללכת לרופא רציתי לשאול אם זה קשור לאנדוקרינולוגיה

06/01/2024 | 18:54 | מאת: ניב

היה לי קורטיזול תוצאה 213.0 nmol/L לפני כמה שנים רציתי לשאול אנדוקרינולוג

שלום רב, לא ניתן ליעץ דרך הפורום. נא לפנות לרופא המטפל ולערוך בירור, לפי תוצאות הבדיקות רופא המטפל ידע להחליט העאם יש בעיות אנדוקריניות. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום רב, ראה תשובה מהיום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס