האם חשוב להיחשף לשמש כל יום?

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

02/01/2024 | 22:33 | מאת: ש

האם חשוב להיחשף לשמש כל יום?

שלום רב, כן. חשיפה של פנים, כפות ידיים ורגליים למשך 15 דקות ליום אמורה להיות מספקת. במידה וקיים חסר בויטמין D- יש צורך בטיפול, ובמקרה זה נא לפנות לרופא. בברכה, דר ילנה סיגל

03/01/2024 | 10:45 | מאת: ש

ב) אם לוקחים טיפות ויטמין D אז לא חייבים להיחשף לשמש? ג) באיזה שעות חשוב להיחשף לשמש? תודה!

שלום רב, מומלץ להיחשף לשמש כל יום. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום רב, אם לוקחים טיפות ויטמין D אז לא חייבים להיחשף לשמש? לפי רצונך. יתכן ונטילת התוסף יהיה לא מספקת. מומלץ להיחשף לשמש בין השעות 11 ל15, למשך 15-20 דקות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס