אשמח לעזרה, תודה מראש

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

15/12/2023 | 21:00 | מאת: ירדן

היי כמה שנים סובלת מתת בלוטת התריס נכנסתי להריון כתוצאה מivf שהייתי מאוזנת עם כדור של 100 כל יום, סהכ 700 בשבוע וככל שהתקדם ההריון הtsh ירד, בסופו של דבר לפני כ4 חודשים עברתי לידה שקטה בשבוע 28 בגלל הפסקת דופק לאחר הלידה הtsh המשיך לרדת ואיתו הורדתי מינון עד היום כאשר לוקחת מינון של 450 בשבוע של אלקטורסין. כרגע אני עומדת כמה ימים לפני החזרת עובר ועשיתי היום בדיקות ואלה התוצאות: Tsh קטן מ0.03 Ft4 29.6 Ft3 10.2 האם זה מינון יתר? האם זה פוגע בכניסה להריון ? אני לא יודעת מה לעשות….אשמח לעזרה

שלום רב, כן נראה שאת במינון יתר. יתכן גם מצב שתת פעילות הבלוטה הפכה לפעילות יתר, ואין כעת צורך בטיפול זה, ואולי יהיה צורך בטיפול אחר. תפני לרופא שלך כדי להגיע להחלטה. בברכה, דר ילנה סיגל

17/12/2023 | 13:01 | מאת: ירדן

מה לגבי הכניסה להריון?

עדיף קודם להבין מה קורה עם הבלוטה ומה הטיפול הרצוי בברכה, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס