תסמונת pmdd

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/12/2023 | 02:55 | מאת: אלין

האם תסמונת pmdd קשורה לאנדוקרינולוגיה? האם גלולות נגד הריון יכולות להעלים תסמיני pmdd נוראיים לגמרי כל חודש? התסמונת הזאת יכולה להתפרץ בגיל 40+?

שלום רב, האם תסמונת pmdd קשורה לאנדוקרינולוגיה?- בתסמונת זו מטפלים רופאי נשים. נטילת גלולות כן אמורה להקל על המצב. גורמים ידועים לתסמונת זאת הם אירועי סטרס, עישון והשמנה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס