בת 35 עם OI לא מטופלת כבר 10 שנים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

27/11/2023 | 09:57 | מאת: ילנה

לאחרונה 2 שברים פתלוגים במסרקים. תוצאות צפיפות עצם תקינות. עשיתי החודש בדיקת ctx התוצאה 585. הרופא אמר שאם התוצאה תהיה גבוהה אקבל אקלסטה חד פעמי ועוד שנתיים לחזור על הבדיקה

שלום רב. א. לא ראיתי שאלה בפניתך. ב. ההחלטה הטיפולית נעשת אך ורק על ידי רופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס