בדיקת צפיפות עצם גיל 52

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

22/11/2023 | 08:18 | מאת: י

בוקר טוב. אני מתקרבת לגיל 52 עשיתי בדיקת צפיפות עצם קיבלתי 2 דפים של תוצאות בדף אחד כתוב 0.0 בדף שני מינוס 1.0 האם זה תקין יום טוב

שלום רב, בדרך כלל בבדיקת צפיפות עצם כתוב סיכום והסבר. אם לא כתוב לך- כדאי לפנות לרופא להערכת הבדיקה. לא ניתן לבצע הערכת הבדיקה בלי להסתכן עליה, אך נראה לי לפי מה שכתבת שהבדיקה תקינה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס