יוטירוקס בלוטת התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

15/09/2023 | 22:57 | מאת: מאיר

שלום, לאחר כריתה מלאה של בלוטת התריס. לוקח יוטירוקס כ3 שנים. בחודשיים האחרונים התחילו לי גירודים בגוף, ולחץ חזק בחזה שבא והולך. (עשו לי א.ק.ג לב- יצא תקין) רציתי לדעת האם זה יכול להיות תופעות לוואי מהכדור שהגוף שלי דוחה אותו כעבור כמה שנים של שימוש? ואם כן מה אפשר לעשות כי אני הרי חייב משהו שיחליף את תפקוד הבלוטה?

שלום רב, האם זה יכול להיות תופעות לוואי מהכדור שהגוף שלי דוחה אותו כעבור כמה שנים של שימוש? - לא הגיוני. מה אפשר לעשות כי אני הרי חייב משהו שיחליף את תפקוד הבלוטה?- לא היתי עושה דבר, אך אם אתה מעוניין- אפשר לנסות תרופה אחרת- אלטרוקסין אן סינטרואיד. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס