תרופה לסכרת והגנה על הכליות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

12/09/2023 | 01:18 | מאת: יאיר

מי שמטופל לסכרת במשך כמה שנים בגלוקומין 850 פעמיים ביום, בוקר וערב. כשעוברים לטיפול בג'ארדיאנס דואו, מה המינון שהוא שווה ערך לגלוקמין 850 פעמיים ביום? האם ג'ארדיאנס דואו 5/850 פעמיים ביום? או מספיק 12.5/1000 ואם כן צריך פעמיים ביום, האם מבחינת לחסוך עלויות (מאחר והממוצע התלת חודשי הוא מתחת ל 7.5 אז הקופה עושה בעיות), אפשר לכתחילה לקחת 12.5/850 בבוקר, ובערב לקחת גלוקומין רגיל 850? או שיש משמעות גם לחלוקה של הג'ארדיאנס לפעמיים ביום? נ.ב. הסיבה שלא עלו לגלוקומין 3 ביום זה בגלל התפקוד הכלייתי תודה

שלום רב, לא ניתן לנהל טיפול תרופתי דרך הפורום. אתה צריך לפנות לרופא המטפל ולדון איתן איזה מיון יש לקחת. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס