בדיקת דם ctx ו p1np מרופאה אנדו

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

08/09/2023 | 16:26 | מאת: דליה

בדיקת דם ctx ו p1np עם תוצאה 330 קיבלתי את הבדיקה מרופאה אנדוקרינולוגית איך התוצאה משפיעה על עקירת שן כשקיבלתי עירוי אקלסטה לפני כשנה תודה דליה

שלום רב, במידה ו התוצאה מתייחסת ל CTX והיא 330- אין מניעה מעקירת שן. אך הסיכון לסיבוכים בפה עדיין גבוה יותר בהשוואה למצב ללא טיפול באקלסטה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס