ג'ארדיאנס וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

07/09/2023 | 20:49 | מאת: יואב

שלום מה התרומה של ג'ארדיאנס לירידה במשקל אצל חולה סכרתי? האם משפיע כמו זריקות אוזמפיק וכדו' או הרבה פחות? המנגנון זה ירידה בתיאבון? והאם כדור אחד של גארנדיאנס יכול להשפיע על ירידה במשקל? ותוך כמה זמן זה אמור להתחיל השפעה? תודה

שלום רב, ג'רדיאנס עושר לרדת במשקל, אך לא ברמה של אוזמפיק. והאם כדור אחד של גארנדיאנס יכול להשפיע על ירידה במשקל?- כן, במידת מה. ותוך כמה זמן זה אמור להתחיל השפעה?- קשה לנבא. ושוב- זאת לא תרופה לירידה במשקל, זאת תרופה להורדת הסוכר, ואפקט על ירידה ברמת הסוכר ניתן לראות מימים ראשונים של טיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס