בקשר לigf1 וזרחן ספיגה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

27/06/2023 | 22:10 | מאת: ניב

שלום אני מתלונן שיש לי זרחן נמוך עם ויטמין d תקין האם ייתכן שigf1 מגביר ספיגת זרחן? אז ניתן לתת. Igf1 בשביל משק הזרחן?

28/06/2023 | 02:34 | מאת: ניב

שלום אני יכול לקחת ויטמין d במינון גבוה אם עודף ויטמין d במעבדה פוגע בצפיפות עצם?

שלום רב. אין מידע מספיק כדי לתת תשובה. נא לפנות לרופא המטפל. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס