פחמימה בלילה-סוכר נמוך בבוקר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

25/06/2023 | 13:04 | מאת: קורן

האם יש סבירות כזו שאכילת פחמימות מרובה בערב או אף בלילה נותנת לי סוכר נמוך יותר בבוקר שלמחרת, מאשר אכילת ארוחה דלה בפחמימות? קראתי קצת דברים באינטרנט שיסבירו על התופעה, נתקלתי בכל מיני דברים כמו "תנגודת ברמת הכבד" וכו'. איזה הסבר אפשרי יש לתופעה זו? והאם זה בסדר להמשיך לאכול פחמימות בלילה למען הסוכר הנמוך בבוקר, או שזה עוד יתנקם בי בהמשך, ויש לפעול בדרכים אחרות תודה דוקטור ושבוע טוב.

שלום רב, אין לי מספיק מידע ליעוץ. נא לפנות לרופא המטפל עם כל הבדיקות- בבוקר ובערב, והרופא יוכל להחליט ולייעץ. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס