138 שעתיים אחרי ארוחת צהריים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

21/06/2023 | 19:00 | מאת: עומר

שלום רב האם גם לאדם בריא יכול להיווצר מצב שבו לאחר ארוחת צהריים הכוללת: 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה +4 כפיות חומוס ובנוסף רצועות של חזה עוף (כמות די נכבדת) - יצא לו 138 סוכר לאחר שעתיים? לפני הארוחה נמדד 100. אשמח לדעת תשובה כדי לדעת אם יש לי מה לדאוג ומה לשנות תודה!

שלופ רב, סוכר עד 140 שעתיים אחרי ארוחה- זה תקין. עצם העובדה שבצום היה 100 מצביע על נטיה לפתח סוכרת בעתיד. בברכה, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס