בדיקות דם - רמות ויטמין D

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

29/05/2023 | 19:08 | מאת: מישהו

שלום ד"ר, האם יתכן מצב שתוסף ויטמין D לא נספג? בדיקת ויטמין D מ - 10/22: 46.3 nmol/L בשבועיים האחרונים לקחתי 1000IU ויטמין ביום בטיפות ובבדיקות כלליות שערכתי היום, רמת הויטמין 44.7 nmol/L (כלומר פחות ממה שהיה בחורף וכשהייתי בלי תוסף). האם כדאי להחליף את התוסף הספציפי? בדיקות לבעיית ספיגה של הויטמין? תודה

29/05/2023 | 19:09 | מאת: מישהו

שלום רב, אם קיימות בעיות קשות במערכת העיכול- ויטמין D יכול לא להיספג טוב. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס