מתן בינוסטו למטופלת עם בקע סרעפתי וריפלוקס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

23/05/2023 | 22:40 | מאת: מישהי67

שלום ד"ר, האם יש מניעה לתת בינוסטו במקרים של בקע סרעפתי וריפלוקס? האם יש מניעה לשלב עם לוסק (בימים שלא לוקחים את הבינוסטו)? תודה

שלום רב, האם יש מניעה לתת בינוסטו במקרים של בקע סרעפתי וריפלוקס?- כן. האם יש מניעה לשלב עם לוסק (בימים שלא לוקחים את הבינוסטו)?-לא. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס