שתלים והשתלות שיניים

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

19/05/2023 | 17:28 | מאת: אלי

שאלתי מופנת לדר זיו מזור: לפני כ3 שנים התחלתי לטפל בריבון 150 לפני חודשיים הפסקתי לקחת כדור RIBON 150 אני צריך לעקור שן מס 23 או 25 ולאחר מכן לבצע השתלת 2 שיניים אני יודע שקיים סיכון של נמק בטיפולים מסוג זה. השאלות : כמה זמן יש להמתין בין הפסקת לקיחת הכדור? מה הם הבדיקות שעלי לבצע לפני העקיה וההשתלות. טל 0524230326

שלום רב, בפורום זה אין דר זיו מזור. כמה זמן יש להמתין בין הפסקת לקיחת הכדור?- בדרך כלל כחצי שנה, כשלושה חודשים מהפסקת הטיפול ועד ביצוע פעולות כירורגיות בפה, ועד חצי שנה לאחר הפעולות הכירורגיות, שהפצע בפה יסגר והשתלים ישתרתו טוב. מה הם הבדיקות שעלי לבצע לפני העקיה וההשתלות.- לא חייבים לבצע בדיקות כלשהן, אך אם אתה ורופא השיניים מעוניינים- אפשר לבצע בדיקת מדד פירוק העצם- CTX,. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס