בקשר לטסטסטרון וטיפול פסיכיאטרי

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

16/05/2023 | 18:06 | מאת: ניב

אני מקבל טיפול פסיכיאטרי ואני מתלונן אני לקות בתפקוד המיני ורוצה לשאול מאיזה רמה נותנים טסטוסטרון רוצה להיבדק ולפרסם אל התוצאה

שלום רב, אני ממליצה לך לבצע בדיקות דם להורמוני מין כולל LH, FSH וטסטוסטרון, וגם בדיות ספירת דם ובדיקות כימיה כללית, ולפנות ליעוץ אנדוקרינולוגי. ואז, בפגישה, הרופא יוכל לדון איתך על הטיפול. באופן כללי- אין רמה כלשהי שמחבית טיפול בטסטוסטרון. מחליטים על הטיפול בפגישה עם המטופל, בהתאם למצבו. בברכה, דר ילנה סיגל

29/06/2023 | 13:21 | מאת: ניב

שלום עשיתי בדיקה והתוצאה היה 10.93 nmol/L אני לוקח פרפאנן האם התוצאה תקין?

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס