תוצאה בד דם שחלוף עצם

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

10/05/2023 | 14:52 | מאת: רינה

תוצאות צפיפות עצם t score -2.7קיבלתי עירוי אקלקסטה פעם רביעית ב1/23.ביצעתי בד. דם לשחלוף עצם ב4/23 .התוצאה ctx- mg82.2 וp1np-11.6 mg.האם התוצאה בסדר? אשמח לתשובה תגובה

שלום רב. א. טיפול באקלסטה מיעוד לעיקוב מדדי שחלוף העצם, לכן רק עם בוצעו בדיקות דם לפני הטיפול ואחרי הטיפול - ניתן להבין האם חלה ירידה במדדים. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס