שימוש ביוטירוקס 50 פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

05/05/2023 | 16:35 | מאת: אריאלה

לקחתי היום כדור על קיבה ריקה ואחרי מספר שעות נהיה לי בגוף פריחה מעין פצעונים האם אפשר להפסיק את התרופה כי זו פעם ראשונה שנטלתי ואולי זה לא מתאים לי, אשמח לתגובה מהירה

שלום רב. אינני יכולה לדעת מה היא סיבה לפריחה. יתכן ובכלל לא קשורה לתרופה. את צריכה לפנות לרופא המטפל, והוא יכלית מה לעשות. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס