אוסטופורוזיס וטיפול שיניים - דחוף

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/04/2023 | 19:47 | מאת: יעל

שלום רב, לפני כשנה וחצי התחלתי בטיפול ריבון, ועקב צורך בשתלי שיניים הפסקתי לחצי שנה . לפני 3 חודשים חזרתי לריבון ואחרי חודשיים הפסקתי שוב בגלל צורך נוסף בעקירה ושתל. (מזה חודש לא לקחתי) כמה זמן עלי להמתין על מנת לטפל בשיניים (בהתייחס לזה שעכשיו לקחתי רק חודשיים) בתודה מראש וכל טוב

שלום רב, א. לפי יעוץ רופא שיניים. ב. ניתן לבצע בדיקת מדדי שחלוף העצם ולפיה רופא שיניים אמור להחליט על זמן הפסקת הטיפול. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס