לאחר ניתוח פראתיאוריד.

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

16/03/2023 | 20:42 | מאת: יסמין

האם מותר לשתות פוסאוונס לאחר ניתוח..חוששת מנמק בלסת.האם ניתן להסתפק ב500מג סידן ציטראט. או 2 דנסיטי ביום.ויש לי שבר דחוס בעמוד שדרה בגלל אוסטופרוזיס קשה.האם סידן מורפי עדיף על רגיל?

שלום רב, א. באזה ניתוח מדובר? ב. אם מדובר באוסטיאופורוזיס עם שבר דחוס- את צריכה טיפול יותר רציני מתוסף סידן בלבד. אם כבר לקחת פוסוונס או תכשיר אחר- יתכן ואפשר לעשות הפסקה לזמן מסוים. אך - יש לדבר על זה עם רופא המטופל, בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס