אקלקסטה לטיפול באוסטאופרוזיס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/01/2023 | 09:59 | מאת: אילי

מבקשת לדעת מה תופעות הלוואי של התרופה תודה

שלום רב, אקלסטה עלולה לגרום לעלית חום וכאבי שרירים ועצמות בכ 15% מהמטופלים. התוצאה לא בהכרח מופיעה בעירוי הבא. התופעה עלולה להמשך ממספר שעות עד מספר ימים ובדרך כלל קלה או בינונית. טיפול באקלסטה מעלה סיכון לסיבוכים בפה אחרי עקירה או השתלת שן, מומלץ על יעוץ עם רופא שיטניים לפני טיפול באקלסטה. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס