תופעות לוואי -אחרי עירוי אקלקסה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

20/01/2023 | 18:22 | מאת: אריאלה

קיבלתי עירוי אקלקסה לפני ארבעה ימים . עשר שעות לאחר קבל העירוי התחלתי להרגיש כאבים בעצמות שהלכו והתגברו . הגעתי למצב שקשה לי לזוז . כמה זמן זה אמור להמשך ?

שלום רב, בדרך כלל כאבים בגוף, חולשה ועליתמחום נמשכים ממספר שעות עד יומיים- שלושה. אך יש דיווחים שהתופעות המשיכו עד 7-10 ימים. אפשר לקחת אקמול או אופטלגין. בברכה, דר ילנה סיג

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס