אוסטופרוזיס ואדונומה

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

27/12/2022 | 21:05 | מאת: יסמין

בת 56 אובחנתי עם אוסטופרוזיס -3.5 ע ש.ירך -2.4 Pth 44 סידן בדם תקין.בשתן 24 שעות 370 בצילומים אדונומה האם יש צורך בניתוח.והאם יעזור

שלום רב. אם מדובר באדנומה של בלוטת יותרת התריס- כן זה מהווה אינדיקציה לניתוח, והניתוח גורם לנירמול רמות הסידן בדם ומשפר את מצב העצם. בברכה, דר ילנה סיגל

28/12/2022 | 11:52 | מאת: יסמין

גם אם הסידן בדם תקין לאורך כל השנה היה הכי גבוה 10.5

28/12/2022 | 11:55 | מאת: יסמין

האם הסידן בורח בשתן שהןא יצא גבוה. והאם PTH 44 זה גבוה

לא ניתן לענות בפורום. את צריכה בירור מפורט, שאין באפשרותי לנהל בפורום. בברכה, ילנה סיגל

ראי תשובה מהיום

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס