קרינה מייננת על אזור בלטות התריס

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

26/12/2022 | 01:48 | מאת: דורי

שלום רב, במסגרת צילום שיניים לא כיסו אותי כראוי באיזור הצוואר/בלוטת התריס כך שהאיזור היה חשוף בעת הצילומים. צילמו לי את השן שלוש פעמים כי בשני הצילומים הראשונים לא קלטו את השורש - היתה אסיסטנטית חדשה שגם לא הקפידה על כיסוי וגם לא צילמה טוב (לקראת הצילום האחרון הרופא החליף אותה). מכל מקום, אני חוששת מהשפעת הקרינה המייננת על איזור הצוואר והבלוטה. האם יש מקום לחשש? אודה על תשובתך

שלום רב, לא רואה בשאלה אנדוקרינולוגית. לכן לא יכולה לענות. בברכה, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס