תת פעילות בלוטת התריס השימוטו סיבות

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

18/12/2022 | 13:18 | מאת: דליה

שלום, יש לי השימוטו סביבות 20שנה.לפני שנתיים יצא מהאיזון ולאחרונה שוב. ה tsh 13+ וה tpo 789 .רציתי לדעת אילו סיבות יכולות לגרום להשימוטו לצאת מאיזון שוב ושוב. תודה

שלום רב, הסיבה הכי שכיכה- לקיחה לא נכונה או לא מסודרת של תרופה- לא בצום, לא רק עם מים, והדומה. בברכה, דר ילנה סיגל

23/12/2022 | 12:14 | מאת: דליה

ממש ממש לא המקרה...

23/12/2022 | 13:02 | מאת: דליה

ולבטח לא הסיבה למה הנוגדנים קפצו... מחפשת סיבה רפואית

שלום רב, א. אין קורלציה בין רמת הנוגדנים לבין רמת ה- TSH. ב. ספיגת התרופה יכולה להשטנות, ולא תמיד אנחנו יכולים לדעת מה גורם לשינוי ספיגה. בברכה, דר ילנה סיגל

שלום רב, ראי תשובה מהיום. בברכה, דר ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס