שאלה חשובה בנושא מי מלח ופעילות יתר

דיון מתוך פורום  בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס

17/12/2022 | 12:53 | מאת: ינאי

שלום רב, אני מאובחן עם פעילות יתר של בלוטת התריס (מחלת גרייבס). כרגע אני מאוזן. לאחרונה, התחלתי בכל יום לגרגר מי מלח = כוס מים חמימים עם כפית/כפית וחצי מלח. רציתי לשאול האם יש עם זה בעיה, בהיבט היוד שיש במלח? האם מותר לי במצבי להמשיך לגרגר מי מלח בכל יום כפי שאני עושה כעת? תודה, ינאי.

שלום רב, אם זה מלח שולחן רגיל- אין בעיה בברכה, ילנה סיגל

מנהל פורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם מטבוליות - אוסטיאופורוזיס